Bilden som jag har

överst på min blogg är en av mina favoritkonstnärer, Victoria Francés! Hen målar mycket vampyrer och sånt, som jag gillar. Gillar dock inte Twillight-vampyrerna, nej tack, dom ska vara blodsugande bestar, inte mesar! 😉 Men vampyrer har länge fascinerat mig, både i litteratur och film. En vampyrs bekännelse är en av mina favorit-filmer, sen har jag knappt läst några böcker om vampyrer faktiskt, men det går ju och ordna. hehe, ibland drömmer jag om och skaffa vampyrtänder, hade vart coolt! Snyggt och sexigt, men jag vet inte, går ju att ha lösa annars, haha. Vampyrer är som sagt enligt mig imponerande och intressanta varelser i fantasins värld, jag tror inte på dom på riktigt, men jag gillar tanken på dom/det. Och att fantisera är ju inte fel det! Fantasi har jag mycket av.

Men det var lite om det, hej svejs!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *